Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 22. lis 2024 23:50:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Taktické rukavice Mechanix 
Autor Zpráva
Administrátor

Příspěvek Taktické rukavice Mechanix
Jaké s nimi máte zkušenosti? Já v současné době chystám přehled pětice modelů, kde popíšu rozdíly, pohodlnost, rychlost nasazení apod. Samozřejmě dojde i na bojové podmínky, střelby, nabíjení apod.

stř 20. lis 2013 11:20:40
Administrátor

Příspěvek Re: Taktické rukavice Mechanix
Zatím po představu takto:

Jedná se o modely Mechanix Original Vent, Mechanix Original Covert, Mechanix FastFit Covert a Mechanix M-PACT. Na fotce chybí Mechanix M-PACT 3, které mám také k dispozici na testování a sepsání recenze.

Přílohy:
0001.JPG
0001.JPG [ 346.06 KiB | Zobrazeno 6666 krát ]
stř 20. lis 2013 11:24:14
Administrátor

Z dnešního testování modelu Mechanix Original.

Přílohy:
Mechanix Original 1.JPG
Mechanix Original 1.JPG [ 157.7 KiB | Zobrazeno 6648 krát ]
Mechanix Original.JPG
Mechanix Original.JPG [ 154.1 KiB | Zobrazeno 6648 krát ]
stř 20. lis 2013 19:35:49

Kdyby Mechanix dělal velikost XS, tak bych tuto firmu milovala :D Vlastním mechanix M-pact druhým rokem. Pořizovala jsem je, protože jsme často cvičili na barácích, kde byla spousta střepů, sutě a odpadků. Z hlediska ochrany jsou opravdu skvělé. Polstrování na dlaních je opravdu dobré, takže se člověk nebál opřít o ruku i když měl pod sebou střepy. Navíc v oblastech které jsou nejvíce zatěžované mají výstelky, díky kterým jsou rukavice opravdu pohodlné. Na palci a ukazováčku je materiál, díky kterému má člověk v rukavicích stále velmi dobrý cit. Ochrana kloubů je taky velmi dobrá, čekala jsem, že vzhledem k tomu, že je to guma dlouho nevydrží, ale zatím nejeví žádné známky poškození. Na dvou místech se konce gumy na prstech odchlipují, ale jde jen o pár milimetrů.
Na celoroční používání ale úplně nejsou. V létě musí člověk nechat čas od času ruku odvětrat, ale s tím se dá počítat u takových rukavic. Problém spíš byl v zimě, kdy se rukavice nacucaly a dokud jsem je nedala na topení, tak odmítaly uschnout.
Každopádně jsou to skvělé rukavice a vřele je doporučuji všem, kteří chtějí spolehlivé a pohodlné rukavice a nemají tak malou ruku jako já. Bohužel pro mě s dlaní o šířce 8 cm je i Sko velké. Sice ne tolik, aby byly pro mě rukavice nenositelné, ale pokud potřebuji manipulovat drobnými výstrojovými součástkami, tak mi materiál navíc na špičkách prstů docela překáží. Bohužel jsem zatím nenarazila na rukavice podobné kvality, které by mi sedly.

Přílohy:
M-pact 1.JPG
M-pact 1.JPG [ 232.97 KiB | Zobrazeno 6637 krát ]
M-pact 2.JPG
M-pact 2.JPG [ 169.6 KiB | Zobrazeno 6637 krát ]
M-pact 3.JPG
M-pact 3.JPG [ 246.92 KiB | Zobrazeno 6637 krát ]
stř 20. lis 2013 22:20:50
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]