Pentagon - poznatky od našich čtenářů
Na naši výzvu na FB o zkušenosti s produkty Pentagon nám přišlo mnoho reakcí. Ty nejpřínosnější zveřejňujeme zde, ať víte, co od Pentagonu čekat.
Určitě budeme rádi, když přidáte svoje zkušenosti!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tester2: Maskáče
Pentagon Pentacamo- výborné, jen velikosti mají asi jinak. Šití neni zrovna z nejkvalitnějších. Největší chyba u bundy výše zmiňovaného kompletu jsou rukávy. Vše sedí jen pokud si nebudete chtít vyhrnout rukávy. Nemáte šanci je dostat přes loket.
Tester3: Pentagon BDU 2.0 - Material ripstop, uzsi strih ako klasicke Bdu, priestrane vacky. Presite na spodu nohavice je ok. Okolo pasa a vreciek z vnutornej strany toho dost vycuhuje. Zipy YKK . Pohodlne na nosenie, az na to ze clovek moze prihodit par stoviek a nemusi zavierat oci nad nedostatkami
Pentagon sumka - Material pevny odolny z vonku je vsetko ok az na ten suchy zip, cez molle sa to zle prevlieka, je to male a clovek musi trochu bojovat.
Zip je YKK, vnutorne priestor ma sietkou odelenu jednu cast na drobne predmety pripadne mobil.
Pentagon šála a kukla - Prijemny material jediny problem ze sa okraj para a rozpada
Tester4: V minulosti jsem měl od firmy Pentagon softsheliovou bundu
ARTAXES SF LEVEL V Coyote. A bunda byla na první pohled pěkně zpracovaná, ale softshellový materiál neměl žádnou prodyšnost. Stačilo se v ní ohnout pro polínko a člověk byl splavený od hlavy až k patě. Osobně s výrobky Pentagon dobré zkušenosti nemám. Cenový ekvivalent od Helikonu je rozhodně lepší volba.
Je to jen krátké zhodnocení hlavního nedostatku, který mě trápil nejvíc. Bunda jich měla drobet víc, ale to je na delší rozepsání.
Tester5: Mám od nich
kraťasy a vím své,od této firmy už nekoupím nikdy nic..
Po rozbalení odpadl druk,teda vypadl s obalu,pak se odpáral štítek co je vzadu uvnitř,teď už mám i mírně natrhlou zadní kapsu,navíc vidím jak kraťasy ztrácejí barvu.