Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 19. dub 2024 23:19:20



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Ponožky Bobr – První dojmy 
Autor Zpráva

Registrován: pon 18. lis 2013 17:08:04
Příspěvky: 76
Příspěvek Ponožky Bobr – První dojmy
Ježíšek se rozhodl rozšířit mé zásoby outdoorových ponožek a nadělil mi tři druhy ponožek od české firmy Bobr. V tomto příspěvku tedy sepíšu informace o výrobku a mé první dojmy z jejich nošení.

Informace od výrobce:
Ponožky BOBR – ZÁTĚŽOVÉ jsou pro celodenní práci a pohyb, při kterém vytváříte vlhkost na těle. Tyto dvouvrstvé celoroční ponožky mají uvnitř polypropylén – duté vlákno a ve vrchní vrstvě bavlnu, která odsává pot z těla směrem ven. Drenážní kanály větrají Vaší nohu a zesílené chodidla garantují vysokou odolnost proti oděru a zaručují měkký došlap. Stříbro, vplétané do ponožky působí antibakteriálně a posilovací lemy drží ponožku i ve volné obuvi. Složení – polypropylen 45%, bavlna 35%, elastan 8%, polyester 8%, polyamid 4%.
Ponožky – BOBR – ZIMNÍ jsou vyvinuty pro zmrzlé nohy, které Vám drží Vaší tělesnou teplotu, i když nevytváříte svou chůzí teplo. Jsou pleteny dvojitě z přírodních materiálů – bavlny a vlny, pro vyšší izolaci a hřejivost. Chodidlo je navíc vypleteno zátěžovým materiálem proti prošlapání. Volný lem zaručuje dokonalý tok krevního oběhu, který Vám nese Vaše teplo do nohou. A ponožka je svou strukturou tak hutná, že toto teplo si uchovává. Posilovací lemy přes nárt a kotník nám drží ponožku i ve volné obuvi. Tato ponožka je vhodná všude tam, kde se méně chodí a je zima na nohy. Složení – bavlna 60%, vlna 4%, polyester 30%, elastan 6%.
Ponožky BOBR – AKTIVNÍ jsou konstruovány pro vysokou obuv, jako jsou gumové holinky či skeletové lyžařské boty. Dvouvrstvá a zátěžová konstrukce odolává jak vlhkosti tak oděru ponožky. Masivní drenážní kanály odvětrávají přebytečné teplo z obuvi a stříbro eliminuje bakterie. Vyměkčené části v chodidle a holeni zajišťují dokonalou ochranu před puchýři a odřeninami. Složení – polypropylen 45%, bavlna 43%, elastan 8%, polyamid 4%.

A nyní mé první dojmy: Všechny tři modely vypadají kvalitně zpracované. Nikde nekoukají volné nitě a zátěžové části vypadají opravdu odolně. V čem mě tyto ponožky velmi příjemně překvapily bylo to, že po prvním nošení nepustily téměř žádné chlupy. Obvykle mám po prvním nošení podobných ponožek nohy přímo obalené uvolněnými chloupky, ale to se ani u jedněch z těchto ponožek nestalo. Ponožky se nosí velmi dobře, lemy neškrtí a díky vyměkčeným chodidlům je došlap v nich pohodlný. Bohužel mi počasí v současnosti nepřeje, takže o schopnosti tepelné izolace zimních ponožek se budu moct přesvědčit až pořádně klesnou teploty. Zatím mám z ponožek dobrý dojem, uvidíme jak se osvědčí až bude po zkouškovém čas je pořádně provětrat v terénu.


Přílohy:
IMG_0014.JPG
IMG_0014.JPG [ 93.97 KiB | Zobrazeno 5051 krát ]
čtv 16. led 2014 13:50:50
Profil

Registrován: ned 10. lis 2013 14:55:49
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Ponožky Bobr – První dojmy
Tyto ponožky také nosím a jsem s nimi spokojen.


čtv 16. led 2014 18:39:21
Profil

Registrován: pon 18. lis 2013 17:08:04
Příspěvky: 76
Příspěvek Re: Ponožky Bobr – První dojmy
Tak jsem využila toho, že venkovní teploty na pár dní klesnuly pod -10 stupňů a otestovala jsem zimní ponožky. První test mě příliš nepotěšil, protože jsem z bot měla vyndanou zateplovací vložku a při teplotě -14 stupňů jsem nebyla schopná nohy udržet v teple ani při svižné chůzi. V kombinaci se zateplovací vložkou ovšem ponožky dopadly podstatně lépe a na nohy mi bylo teplo i při delším stání. Opět se tedy potvrdilo, že aby člověk udržel nohy v teple a suchu, je potřeba kombinace správných ponožek a správných bot.


čtv 30. led 2014 20:39:58
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz