Zdravím. Docela by mě zajímalo, zda se dá u nás sehnat i jiný a levnější nůž na vyřezávání lžic, misek, pohárků než od Mory http://www.kupnuz.cz/Morakniv-Wood-Carving-162-d510.htm ?? Ať jsem dělal co jsem dělal, na netu jsem nic nemohl najít... tak jestli má někdo info z ústraní, bylo by to fajn. Hodně jsem četl, že objednávají z mstein.eu, jenže tam budou mít tyhle nožíky pro praváky až od nového roku....
ja teda neviem o nijakom okrem Mory a lyžičkára z Mstein.eu. Ja osobne som vlastníkom menšieho pre pravú ruku z Mstein, a za tú cenu je to super výrobok! Niekomu trochu vadí hranatá rukoväť ale to sa dá poriešiť a ja osobne s tým nemám problém... Pokiaľ sa Vám tá Mora zdá byť drahá a nepotrebujete ho hneď, myslím, že sa oplatí počkať
Děkuji. Nespěchám na to, ale jsem netrpělivý už bych chtěl začít vydlabávat počkám ještě, jestli se neobjeví někdo kdo zná zdroj lyžičkářů levněji a s rychlým dodáním Když ne, počkám do nového roku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru