|
|
Zpět na VYBAVEN.CZ
FAQ
Hledat Přihlásit se
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Chemický ohřívač do spacáku
Autor |
Zpráva |
|
Brooks
|
Chemický ohřívač do spacáku
Zdravíčko, na víkend se chystám ven a mám v plánu do spacáku umístit chem. ohřívač. Ale napadlo mě, jestli unikající vodní páry spíše neuškodí než prospěje uvolněné teplo. Co vy na to? Konkrétně se jedná o tento http://www.army-surplus.cz/detail/2048-Chemicky-ohrivac-US
|
pát 22. led 2016 9:19:12 |
|
|
|
v8skic
|
Re: Chemický ohřívač do spacáku
Z chemických ohřívačů, které používám, vodní pára nejde, ale pokud by to z tohodle bylo nějaké vydatné množství, určitě to sníží izolační schopnost spacáku, což byste mohl "krutě" pocítit. Nevím no, radši bych vzal klasický ověřený sáčkový ohřívač, který se aktivuje na vzduchu a byl v pohodě...
|
pát 22. led 2016 13:34:57 |
|
|
Brooks
|
Re: Chemický ohřívač do spacáku
pracuje na principu rezavění železa a přidávají se tam cca. 3 lžíce vody, tak usuzuji, že někam se ta voda musí odpařovat (po použití se sáček ještě suší volně v místnosti cca. 2 dny) Při zkoušce jsem žádné výpary nezpozoroval. Ovšem ochranný sáček do kterého se ohřívač vkládá byl zevnitř vlhký, tak si myslím, že vlhkost by mohl zachytit on
|
pát 22. led 2016 16:30:11 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|